HTC – superfloor

HTC Superfloor – Használja ki betonpadlója szilárdságát.

A betonpadlók több törődést érdemelnek, mint hogy csak tapossunk rajtuk. A HTC Superfloor padlónak köszönhetően igazán értékelni fogja, hogy beton padlózattal rendelkezik. A piszkos, szürke padlózat csillogó, könnyen tisztítható, környezetbarát és tartós padlózat lesz. Érdemes elgondolkodni rajta!

Évezredek óta tudjuk, hogy a beton szívós és tartós anyag. Az ókori leletek között kb. 7000 éves anyagmaradványokra akadtak, és a Római Birodalom leghíresebb épületei is betonból készültek, mint például a Pantheon. Ennek ellenére a betonnal kapcsolatos ismeretek feledésbe merültek. Egészen a XVII. századik kellett várni a beton újra felfedezésére, amely korunk legáltalánosabb építőanyagává vált.

A HTC Superfloor® forradalmi padlózat-koncepció egy olyan technikával, amelynek köszönhetően a beton nem csak szilárd és kopásálló. A technika ugyanolyan egyszerű, mint amilyen leleményes. A HTC gépei és gyémántszerszámai csiszolják és polírozzák a beton padlózatokat, hogy eltávolítsák a felületi anyagot, és felszínre hozzák az alatta lévő szilárdabb betont. E folyamat eredményeként a padlózat szilárdabb, tartósabb, fényesebb és szebb lesz. Ez hasznos a környezet és az ön pénzügyi eredménye számára is.

HTC Superfloor. Több mint pusztán gyönyörű felület.


HTC Superfloor koncepció.

Egy padlózat, amely minden igényt kielégít.
A HTC Superfloor® négyféle koncepcióban áll rendelkezésre. Platinum, Gold, Silver és Bronze. Ez azt jelenti, hogy választhat a matt felületű vagy a csillogó felületű padlózatok között.

HTC Superfloor® Bronze

A Bronze a legkevesebb számú csiszolási és polírozási fázisokat magába foglaló koncepció. E koncepció keretében nem tárul fel az építési beton. Ehelyett a simító réteg felső felülete nincs eltávolítva, csak polírozva. Ezzel az eljárással erősebb simító réteg jön létre fényes felülettel.

HTC Superfloor® Silver

A Silver koncepció a Platium egy változata. E koncepció alkalmazása esetén olyan mélységben kell csiszolni a betont, mint a Platinum esetében, de polírozás nélkül. Az alapréteg a Platinumhoz hasonlóan kerül a felszínre. Tehát a Silver akkor kitűnő, ha matt felületű padlózatra van szükség.

HTC Superfloor® Gold

A Gold koncepció alkalmazása esetén nem kell olyan mélységben csiszolni a betont, mint a Platinum esetében. Ez azt jelenti, hogy kevesebb alapanyag kerül a felszínre. A többi koncepcióhoz hasonlóan a Gold esetében a padlózatot a HTC Twisterrel™ kell polírozni, hogy olyan csillogást érjenek el, ami majdnem olyan ragyogó, mint a Platinum felület.

HTC Superfloor® Platinum

A Platinum eredményezi a legcsillogóbb felületet és ez az a koncepció, amelyet általában javasolni szoktunk megrendelőinknek. Több csiszolási fázisból áll, mint az egyéb koncepciók. Az eredmény verhetetlenül szilárd padló. A targoncák kerekei és az anyagok nem hagynak nyomot a csillogó felületen és a fény finoman tükröződik a padlón.

Kérjen díjmentes HTC Superfloor mintacsiszolást a saját padlójára!

Garanciálisan, minden kockázattól mentesen vállaljuk beton padlója felcsiszolását és polírozását kijelölt mintaterületen!