Mintacsiszolás

Igazi örömünkre szolgál, hogy érdeklődik díjmentes mintacsiszolás szolgáltatásunk iránt!

Mi fog történni a mintacsiszolás során?

A mintacsiszolás semmiféle termelési és üzemi lemondással, leállással nem jár, technológiánk szállópormentes, tehát üzem közben csak egy bizonyos megmunkálandó területet veszünk ki, nem áll le a termelés, akár a targonca is átmehet a mintafelületünkön. Alkalmazkodunk az Önök belső előírásaihoz is.

Ellentétben minden más padló burkolat esetén, itt nem kell számolni kötési és száradási idővel súlyos termelési kiesések árán. Nem képződik kosz, por, szag és alacsony zajjal jár.

A djmentes mintacsiszolás szolgáltatásunk 5-10 nmfelületre vontakozik és 2-4 óra alatt elvégezzük, amellyel egybe kötve nagyon pontos, korrekt szaktanácsadást és állapotfelmérést tudunk véghezvinni! Általában érdemes olyan területet kiválasztani az adott felületen, amely legjobban jellemzi a felhasználás célját.

Tegyen bennünket próbára és győződjön meg saját szemével, hogy a legjobb padló burkolat, ha nincs a padlón burkolat!

Mintacsiszolásunk kockázatmentes, hiszen padló burkolat felújítása és cseréje előtt sem befolyásolja a végeredményt, hiszen, ha mégis más burkolatot készíttet, akkor eltűnik alatta a csiszolt felület.

Előre gondolunk, eleve az Önnek ajánlott kivitelezővel végezzük el a mintacsiszolást, aki a teljes munkavégzésre már tisztában van az adott padló tulajdonságaival, így korrekt és szakmailag megalapozott ajánlatot tud adni.

Mintacsiszolás igénybevételéhez kérjük töltse ki az alábbi rövid űrlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

MINTACSISZOLÁS űrlap!
(csupán 3 perc alatt kitölthető)

Elégedett partnereink, akik már minket választottak!