Könnyűipar

HTC Superfloor - HTC betoncsiszolás - Epo-trend Kft. - könnyű ipar

Környezetbarát, meglévő padló esetén is könnyen beépíthető ipari padló

Akár sertésvágóhídról, akár hűtőházi csarnok ipari padló esetében, akár marha vagy csirke vágóhidak esetében előforduló só, vér, zsír, illetve egyéb szennyeződések károsító hatásairól beszélünk, a HTC Superfloor® ipari padló ellenáll.
Ez a beton padló megoldás jól ellenáll az olyan erős targoncaforgalomnak, amely igazán próbára tehet bármely más padló burkolatot. A beton padló megoldásunk jól bírja az acél és fémszerkezetek által járó mechanikai és fizikai igénybevétel.

Mivel nincs egyéb más burkolat, így a beton burkolat maximálisan ellenáll a fagy hatásainak, mindemellett a kötési idő jelentősen rövidebb, +200C-on 24 óra alatt megköt.

Egy esetleges beruházás alkalmával a kivitelezési költségek mellett számolnunk kell a padló karbantartási idejének és a termelés teljes vagy részleges leállásának költség tényezőivel, hiszen például a hűtőházak esetében a különböző padló burkolatokat hagyományosan melegítik fel, majd hűtik le a megfelelő javításhoz. Ez idő és pénz. A HTC Superfloor© ipari beton padló eljárás a termelési és karbantartási költségek minimalizálására törekszik, amelyben élen is jár.

A burkolatból eredő probléma, igazából nem is probléma.

Hűtőipari technológiák esetében az építőipari kivitelezések során speciális igényeket kell kielégíteni, hiszen az általános építészeti tényezőkön túl szigorú higiéniai, egészségvédelmi előírásoknak kell megfelelni, amelyhez hozzájön a speciális technológiákból eredő hőfokigény, szigetelés és párazárási igény. Ezen szempontok figyelembe vételével ezeket az előkészítő, termelő, feldolgozó üzemeket és a hozzájuk kapcsolódó raktárakat gazdaságossági szempontok szerint úgy helyezik el, hogy az árumozgatás a fagyasztott környezet és a raktárkörnyezet között a lehető legrövidebb legyen.

Emiatt szembesülünk nagyon sok esetben azzal, hogy ezen termelő környezetekben az egységnyi területre ható nagyfokú igénybevétel miatt a padló kitöredezik és balesetveszélyesség válik, a sokkoló hűtők miatt pedig részlegesen vagy teljesen nagy hő sokkot is kap. A kitöredezett padló, mivel nem résmentes, könnyebben telítődik szennyeződéssel és a fokozott targonca forgalom miatt pedig könnyen porosodhat a készáru.

Végre egy korrekt megoldás a termeléskiesés nélkülözésére.

Megoldásként kínáljuk padló koncepciónk, hiszen az eltérő, de egész éves folyamatos termelés miatt nem állhat le az üzem, így koncepciónk megfelelően áthidalja ezt a problémát, mivel szálló pormentes kivitelezéssel tudunk a feldolgozó területen dolgozni legyen szó akár a húsfeldolgozás vagy más egyéb feldolgozással, termeléssel foglalkozó üzem esetén.

A padló burkolatokkal szemben támasztott követelményeknek maximálisan megfelelő beton padló megoldásunk hatalmas előnye, hogy a betont használjuk burkolatként, amely ugyanúgy nagy nyomószilárdságú burkolat (100N/m2), így tulajdonképp nincs burkolat, ami 4-5 évente ismét tönkre mehetne.

A HTC Superfloor™ eljárásnak négy padlómegoldása ismert, Platinum, Gold, Silver és Bronze. Ezeken a felhasználási területeken az alábbi HTC Superfloor© beton padló típusok a jellemzőbbek, ezeket ajánljuk kipróbálni djmentes mintacsiszolás szolgáltatásunkkal. Ismerje meg ezeket a beton padló típusokat részletesebben.

HTC Superfloor™ Silver
Válassza ezt, ha az egységesebb látszó kővázú, matt és szép beton padló érdekli.

HTC Superfloor - HTC betoncsiszolás - Epo-trend Kft. - könnyű ipar

HTC Superfloor™ Gold
Válassza ezt, ha a kevésbé egységesebb látszó kővázú, ragyogóan fényes és szép beton padló érdekli.

HTC Superfloor - HTC betoncsiszolás - Epo-trend Kft. - könnyű ipar