Logisztika

HTC Superfloor - HTC betoncsiszolás - Epo-trend Kft. - logisztika

Parkolóház betonpadló és autóipari padlómegoldások

Alacsony rezgésű, csúszásbiztos ipari beton padló parkolóházak és mélygarázsok részére

Ha tűzálló, pormentes, csúszás biztos ipari padló megoldást keres, mindenféle bonyolult epoxy megoldás helyett, akkor a legjobb helyen jár.

Az olyan egyedülálló épületek, mint a parkolóházak és mélygarázsok alakjukban, méretükben is olyan variációkat és különbségeket hordoznak, amelyek igazán nagy kiívások elé állítják a tervezőket, kivitelezőket a legmegfelelőbb padló burkolat kialakításában, legyen szó egyaránt a zárt és nyitott fedetlen részekről, a felhajtókról vagy a gyalogos közlekedésről.

A padló burkolat problémák, igazából a burkolattól eredő problémák, távolítsuk el a burkolatot és megszűnnek a problémák

Egy társasházi egyszintes mélygarázs vagy óriási reptéri parkoló esetében is igen nagy költségekről beszélhetünk, mind a kialakítás, mind a karbantartás szempontjából. Ilyen épületekben a járművek fokozott rezgéseket keltenek, amelyek következménye a hajszálrepedések megjelenése, amelyekbe a járművekről lefolyó víz vagy a télen előforduló közúti olvasztósó bemosódhat a szerkezetbe és igen hamar károsodásnak indulhat az.

A kipufogógázok általi CO2 kibocsátás megnő, amely lecsapódó párával együtt savasító hatású, amely tovább erősíti a padló burkolat károsodását, akár elszíneződését.

A parkolóházakkal szemben támasztott követelmények egyik fő szempontja a padló burkolat karbantartási, védelmi és fenntartási költsége, amelyek a padló burkolat milyenségétől igen eltérő lehet, ezért ajánljuk megoldásként, hogy ezeknél a nagy felületeknél a betonszerkezetet használjuk fel, mint padló megoldást. A simított betont már csak fel kell csiszolni, polírozni és kész is a szép, tiszta padló felületünk.

Végre egy korrekt megoldás a termeléskiesés nélkülözésére.

Megoldásként kínáljuk padló koncepciónk, amely a legegyszerűbben és költséghatékonyabban hidalja át a burkolat problémákat. A technológia szálló pormentes kivitelezéssel történik, így nem kell területeket lezárni és az átmenő forgalmat sem akadályozza.

A padló burkolatokkal szemben támasztott követelményeknek maximálisan megfelelő beton padló megoldásunk hatalmas előnye, hogy a betont használjuk burkolatként, amely ugyanúgy nagy nyomószilárdságú burkolat (100N/m2), így tulajdonképp nincs burkolat, ami 4-5 évente ismét tönkre mehetne, mint például a műgyanta esetében.

A HTC Superfloor™ eljárásnak négy padlómegoldása ismert, Platinum, Gold, Silver és Bronze. Ezeken a felhasználási területeken az alábbi HTC Superfloor© beton padló típusok a jellemzőbbek, ezeket ajánljuk kipróbálni djmentes mintacsiszolás szolgáltatásunkkal. Ismerje meg ezeket a beton padló típusokat részletesebben.

HTC Superfloor™ Bronze
Válassza ezt, ha az egységesebb látszó kővázú, matt és szép beton padló érdekli.

HTC Superfloor - HTC betoncsiszolás - Epo-trend Kft. - logisztika

HTC Superfloor™ Gold
Válassza ezt, ha a kevésbé egységesebb látszó kővázú, ragyogóan fényes és szép beton padló érdekli.

HTC Superfloor - HTC betoncsiszolás - Epo-trend Kft. - logisztika