HTC Superfloor Bronze™ típusú csiszolt betonpadló

A HTC Superfloor™ eljárás betonpadlók mechanikus gyémántcsiszolását és/vagy polírozását foglalja magában. A HTC Superfloor™ eljárásnak négy padlómegoldása ismert, Platinum, Gold, Silver és Bronze.

A Bronze az a padlómegoldás, amely kizárólag polírozási lépésekből áll, tehát egyáltalán nem teszi láthatóvá a kővázat. A Bronze nem tartalmaz csiszolást. A polírozott padlófelület sima és ragyogóan fényes, könnyű tisztán tartani és sokkal ellenállóbb a kosszal valamint targoncakeréknyomokkal szemben. A világítás nagyon látványos, ahogy visszatükröződik a felpolírozott felületről.

Fontos tudni, hogy a betonfelületnek egyenletesen síknak kell lennie és megfelelően kivitelezettnek. A fogadófelület egyenetlenségeit - színben és síkpontosságban - a polírozási eljárás nem fogja megszüntetni vagy megváltoztatni.

A padlót HTC csiszológéppel és HTC gyémántszerszámokkal a HTC sokszorosan kipróbált polírozási eljárásának megfelelően fényezik fel.

A beton végső felületi megjelenése egy ragyogóan fényes padlófelület lesz látszó kavicsminta nélkül. A Gold eljárás főleg kéregerősített vagy egyszer már felcsiszolt és felpolírozott, de visszamattult padlókhoz javasolt megoldás.

Alkalmazási területek

 • Új vagy meglevő betonpadlókon
 • Ipari padlóként mindenhol
 • Raktárakban
 • Középületekben
 • Bevásárlóközpontokban
 • Lakossági környezetben

Tulajdonságok

 • Gazdaságos – csak a nélkülözhetetlen beton kell hozzá
 • Hosszú élettartam, rendkívül alacsony életciklusköltséggel
 • Nincs burkolat, ami felválhatna, megsérülne vagy költségnövelő tényező lenne
 • Könnyen takarítható
 • Jobb beltéri környezet, világosabb és tisztább munkahelyek
 • Minimalizált targoncvezetőre ható káros vibrációterhelés
 • Csendesebb közlekedés, kisebb targonca-karbantartási költségek
 • ESD padló alapáron

Jellemzők

Tűzvédelmi besorolás

Az Európai Bizottság a HTC Superfloor™ padlót a legmagasabb osztályba sorolta be: A1FL (döntés 96/603/EK), vagyis tűzállónak/nem éghetőnek tekinthető.

ESD- Elektrosztatikus kisülés

Betonfödémeken és padlókon végzett ellenállástesztek igazolták, hogy a HTC Superfloor™ megfelel az MSZ EN 61340-5-1 szabvány követelményeinek. A kapott értékek eleget tettek a nemzetközi IEC és az amerikai ANSI/ESD szabványkövetelményeknek is. ESD-cipőben végzett lépéstesztek semmilyen vagy nagyon csekély statikus feltöltődést mutattak. A HTC Superfloor™ egyszer sem haladta meg az ESD szabvány által előírt küszöbhatárértékeket; ahogy az elektronikai összeszerelőipar által alkalmazott szabvány határértékeit sem. Ennek ellenére a maximum 100V határérték mellett működő üzemekben javasolt a HTC Superfloor™ padlón is az ESD-cipők viselete.

Takarítás és karbantartás

A HTC Superfloor Bronze™ eljárás szerint felpolírozott padlót gyémánt pades karbantartási technológiával kell tisztítani.

Felületvédelem

Ha a padlót folyadékokkal, foltokkal szemben impregnálni szeretnénk, akkor a HTC Stain Protection Pore Primer-t kell alkalmazni.

Felújítás

Ha egy HTC Superfloor Bronze™ eljárás szerint felpolírozott padló lemattul, a fényességét és takaríthatóságát egy egyszerű polírozással vissza lehet állítani.

Betervezés

A felület a HTC csiszolási előírásai szerint felpolírozható. Mintapolírozás után a padlóminőség és kinézet bemutatható és a legjobb polírozási sorrend kiválasztható. Új betonozás esetén bizonyos mértékig lehetséges a HTC Superfloor™ padló felületi megjelenését befolyásolni pl. betonszínezéssel, így egyedi padlókialakításra is van mód.

A HTC Superfloor™ padlómegoldásokhoz a hagyományos betonvasalás vagy műanyag szálerősítés alkalmazása javasolt; az acélszál kerülendő.

Környezetterhelés

A környezetterhelés tesztek angol nyelven az alábbi linkre kattintva tölthetőek le:

Letöltés

Teszteredmények

A környezetterhelés tesztek angol nyelven az alábbi linkre kattintva tölthetőek le:

Letöltés

Íme egy kis ízelítő HTC Superfloor Bronze™
típusú csiszolt betonpadlókból!

Kérjen díjmentesen HTC Superfloor™ előzetes
kalkulációt és mintacsiszolást a saját padlójára!

Garanciálisan, minden kockázat mentesen vállaljuk padlója felcsiszolását és polírozását a kijelölt munkaterületen!

Kérem a mintacsiszolást!

A tervezés megkönnyítése érdekében kérjen előzetes kalkulációt meglévő, illetve jövőbeni padlójára!

Kérem az előzetes kalkulációt!

HTC Superfloor - HTC betoncsiszolás - Epo-trend Kft.

Prémium gépeink felkeltették az érdeklődését?
Bérelhető gépeinkkel kapcsolatos információkért
vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel