HTC Superfloor Gold™ típusú csiszolt betonpadló

A HTC Superfloor™ eljárás betonpadlók mechanikus gyémántcsiszolását és/vagy polírozását foglalja magában. A HTC Superfloor™ eljárásnak négy padlómegoldása ismert, Platinum, Gold, Silver és Bronze.

A Gold eljárás során a beton legfelső, leggyengébb rétegét csiszolják le, miután felszínre kerül az erősebb, belső, finom kavicsszerkezet. Alapesetben 1-2 mm vastag betont csiszolnak le a felületből.

A padlót HTC csiszológéppel és HTC gyémántszerszámokkal a HTC sokszorosan kipróbált csiszolási eljárásának megfelelően csiszolják és polírozzák fel. A csiszolt padlófelület sima és ragyogóan fényes, könnyű tisztán tartani és sokkal ellenállóbb a kosszal valamint targoncakeréknyomokkal szemben. A világítás nagyon látványos, ahogy visszatükröződik a felpolírozott felületről.

A HTC Superfloor Gold™ akkor választható, ha a meglévő beton felülete eleve egyenletesen sík, nincsenek rajta hullámok, ezért nincs kiegyenlítő mélycsiszolásra szükség.

Alkalmazási területek blokk

 • Új vagy meglevő betonpadlókon
 • Ipari padlóként mindenhol
 • Raktárakban
 • Középületekben
 • Bevásárlóközpontokban
 • Lakossági környezetben

Tulajdonságok

 • Gazdaságos – csak a nélkülözhetetlen beton kell hozzá
 • Hosszú élettartam rendkívül alacsony életciklusköltséggel
 • Nincs burkolat, ami felválhatna, megsérülne vagy költségnövelő tényező lenne
 • Könnyen takarítható
 • Jobb beltéri környezet, világosabb és tisztább munkahelyek
 • Minimalizált targoncvezetőre ható káros vibrációterhelés
 • Csendesebb közlekedés, kisebb targonca-karbantartási költségek
 • ESD padló alapáron

Jellemzők

Tűzvédelmi besorolás

Az Európai Bizottság a HTC Superfloor™ padlót a legmagasabb osztályba sorolta be: A1FL (döntés 96/603/EK), vagyis tűzállónak/nem éghetőnek tekinthető

ESD- Elektrosztatikus kisülés

Betonfödémeken és padlókon végzett ellenállástesztek igazolták, hogy a HTC Superfloor™ megfelel az MSZ EN 61340-5-1 szabvány követelményeinek. A kapott értékek eleget tettek a nemzetközi IEC és az amerikai ANSI/ESD szabványkövetelményeknek is. ESD-cipőben végzett lépéstesztek semmilyen vagy nagyon csekély statikus feltöltődést mutattak. A HTC Superfloor™ egyszer sem haladta meg az ESD szabvány által előírt küszöbhatárértékeket; ahogy az elektronikai összeszerelőipar által alkalmazott szabvány határértékeit sem. Ennek ellenére a maximum 100V határérték mellett működő üzemekben javasolt a HTC Superfloor™ padlón is az ESD-cipők viselete.

Takarítás és karbantartás

A HTC Superfloor Gold™ eljárás szerint felpolírozott padlót gyémánt pades karbantartási technológiával kell tisztítani.

Felületvédelem

Ha a padlót folyadékokkal, foltokkal szemben impregnálni szeretnénk, akkor a HTC Stain Protection Pore Primer-t kell alkalmazni.

Felújítás

Ha egy HTC Superfloor Gold™ eljárás szerint felpolírozott padló lemattul, a fényességét és takaríthatóságát egy egyszerű polírozással vissza lehet állítani.

Betervezés

A felület a HTC csiszolási előírásai szerint felpolírozható. Mintapolírozás után a padlóminőség és kinézet bemutatható és a legjobb polírozási sorrend kiválasztható. Új betonozás esetén bizonyos mértékig lehetséges a HTC Superfloor™ padló felületi megjelenését befolyásolni pl. betonszínezéssel, így egyedi padlókialakításra is van mód.
A HTC Superfloor™ padlómegoldásokhoz a hagyományos betonvasalás vagy műanyag szálerősítés alkalmazása javasolt; az acélszál kerülendő.4

Környezetterhelés

A HTC Superfloor Gold™ padlómegoldáshoz csak kéregerősített betonra van szükség. A polírozási folyamatban kizárólag környezetbarát keményítő-tömörítőket, impregnálószereket és takarítószereket használnak, amelyek nem veszélyesek sem a környezetre sem az egészségre. A kész padló minimális behatással van a környezetre.

Teszteredmények

A környezetterhelés tesztek angol nyelven az alábbi linkre kattintva tölthetőek le:

Letöltés

Íme egy kis ízelítő HTC Superfloor Gold™
típusú csiszolt betonpadlókból!

Kérjen díjmentesen HTC Superfloor™ előzetes
kalkulációt és mintacsiszolást a saját padlójára!

Garanciálisan, minden kockázat mentesen vállaljuk padlója felcsiszolását és polírozását a kijelölt munkaterületen!

Kérem a mintacsiszolást!

A tervezés megkönnyítése érdekében kérjen előzetes kalkulációt meglévő, illetve jövőbeni padlójára!

Kérem az előzetes kalkulációt!

HTC Superfloor - HTC betoncsiszolás - Epo-trend Kft.

Prémium gépeink felkeltették az érdeklődését?
Bérelhető gépeinkkel kapcsolatos információkért
vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel