HTC Superfloor - HTC betoncsiszolás - Epo-trend Kft. - padlóprogram

Minősített Padló Partner Program

A HTC Superfloor™ padlók minőségének fenntartása kiemelten fontos, hiszen a program kulcsfontosságú tényezője, hogy konstansan kiemelkedő eredményeket érjünk el, amely a megbízható márkanév egy nagyon fontos alappillére. Ahhoz, hogy ez a rendszer megvalósuljon és kontrollálható legyen, kritériumok és szabályok felállítására volt szükség, így kizárólag az tekinthető HTC Superfloor™ padlónak, amely eleget tesz az alábbi két alapvető követelménynek:

1. HTC padlócsiszológéppel, HTC szerszámokkal a HTC előírásainak megfelelően kivitelezett a munka, beleértve a EZ SHINE egyedül jóváhagyott HTC Superfloor™ karbantartó-tisztító rendszer kiajánlását is;

2. A fent említett kritériumok ellenőrzését, illetve szakmai segítség nyújtását az Epo-trend Kft. végzi el a programban részt vevő Kivitelező Partnerei felé. Amennyiben az adott felület megfelel az elvárásoknak és követelményeknek, abban az esetben az Epo-trend Kft annak kivitelezését HTC Superfloor™ padlóként írásban ismeri el.

A fenti feltételeknek való megfelelés minden olyan HTC Kivitelező Partner kötelessége, akitől a Beruházó HTC Superfloor™ padlót rendelt meg. Ennek érdekében cégünk HTC Kivitelező partnereit az alábbi követelmények betartására ösztönzi.

Az SF minősítési rendszer egy online felületen érhető el, amelynek a neve Kalkulátor. Csakis ezen a felületen rögzített munkák és adatok minősíthetők SF padlónak a kivitelezés végeztével.

HTC Superfloor - HTC betoncsiszolás - Epo-trend Kft. - padlóprogram

  • Ez a rendszer biztosítja és követhetővé teszi számunkra a munkákat az első pillanattól kezdve így lehetővé teszi, hogy az adott munkát teljes kontrol ( adminisztrált műszaki felügyelet) alatt tartva csak kiváló eredményeket minősíthessünk SF padlóvá.
  • Az Epo-trend Kft. képviselője rendszeresen látogatja az éppen folyó HTC Superfloor™ kivitelezéseket, hogy szakmai segítséget nyújtva segítse az előírások betartását.
  • Amennyiben a padló valamely paramétere nem kielégítő, úgy a szükséges lépésekre cégünk javaslatot fog tenni, ezek elvégzése után újra ellenőrzés történik. Az Epo-trend Kft. akkor fog egy kivitelezést elismerni HTC Superfloor padlóként, ha az valóban megfelel a HTC Superfloor™ minőségnek és előírásoknak.

A HTC-Superfloor/Referenciák oldalon megjelenő referenciákat birtokló Partnereink, mind HTC Kivitelező Partnerek, amely azt indikálja, hogy a fent említett program teljes értékű részvevői és képviselői, így biztosítva a brand kiemelkedő minőségének fenntarthatóságát és megbízhatóságát. Így válva részeseivé a közösen épített Brand biztosította előnyöknek.

Az Epo-trend Kft. elkötelezte magát a HTC Superfloor™ fémjelezte minőség mellett, melyet HTC Sweden AB-től kapott megbízatása folytán hivatott ellenőrizni és fenntartani.

Minősített Padló Partner Program

Kérjen díjmentesen HTC Superfloor™ előzetes
kalkulációt és mintacsiszolást a saját padlójára!

Garanciálisan, minden kockázat mentesen vállaljuk padlója felcsiszolását és polírozását a kijelölt munkaterületen!

Kérem a mintacsiszolást!

A tervezés megkönnyítése érdekében kérjen előzetes kalkulációt meglévő, illetve jövőbeni padlójára!

Kérem az előzetes kalkulációt!

HTC Superfloor - HTC betoncsiszolás - Epo-trend Kft.

Prémium gépeink felkeltették az érdeklődését?
Bérelhető gépeinkkel kapcsolatos információkért
vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel